• Vragen? 056 35 35 30

Over ons

Devriese & Demeulemeester Verzekeringsmakelaars

Devriese & Demeulemeester Verzekeringsmakelaars is een onafhankelijke makelaar. Wij bieden geen bankproducten en beleggingen aan maar kiezen voluit voor expertise in verzekeringen voor zelfstandigen, KMO en industrie. Op basis van een gerichte behoefteanalyse stellen we een gebalanceerd pakket verzekeringen voor: alle mogelijke verzekeringsoplossingen worden aangeboden, maar u betaalt enkel wat u echt nodig hebt.

Als makelaar zijn we een onafhankelijke tussenpersoon. Dit wil zeggen dat we samenwerken met verschillende kwalitatieve Belgische en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen en daardoor de vrijheid hebben om uw belangen te dienen, niet die van de verzekeraar.

We beginnen steeds met een risicoprofiel dat uw draagkracht en bereidheid voor risico’s vaststelt. Op basis daarvan zoeken we bij onze partners de ideale verzekeringsproducten voor uw profiel, nood en budget. We screenen ook de totaliteit van uw polissen om te zien of daar geen dubbele waarborgen zitten. Zo voorkomen we dat u te veel premie betaalt, want dat vindt niemand leuk. Maar we zorgen er natuurlijk wel voor dat u perfect verzekerd bent voor de risico’s die u loopt.

Onze klanten waarderen ons omwille van onze persoonlijke betrokkenheid bij hun dossier en het feit dat ze ons altijd rechtstreeks kunnen bereiken. Onze jarenlange ervaring, klantgerichtheid en grondige kennis van de dossiers laat ons toe om vragen te beantwoorden voor ze gesteld worden.

Wij zijn er voor u. Niet enkel bij het afsluiten van het contract, maar ook als u hulp nodig hebt bij een schadegeval. We zorgen ervoor dat alles goed wordt opgevolgd in uw belang. Zo kan u met gerust hart verder met uw leven, wetende dat alles voor u geregeld wordt.


Devriese & Demeulemeester

Onze troeven & waarden

Onafhankelijk

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar werken we zeer klantgericht. Door de brede keuze tussen maatschappijen bieden we de juiste verzekering aan voor elke individuele vraag. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing voor uw profiel.

Persoonlijk contact

We besparen niet op persoonlijk contact. Alleen zo kunnen we een perfecte service aanbieden. We luisteren grondig naar uw wensen en behoeften en vullen die dan in. U bent ook steeds welkom in ons kantoor, de koffie staat voor u klaar!

Bereikbaarheid

Bij ons kan u altijd terecht. Op kantoor tijdens de kantooruren, of daarbuiten op afspraak. We hebben een ruime parking achter het gebouw zodat u geen tijd verliest met parking zoeken. Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar voor dringende zaken.

Permanente bijscholing

Specialisatie en bijscholing zorgen voor topkwaliteit in onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo bent u zeker dat u altijd op het scherp van de snede verder geholpen wordt.

Deskundig advies

Als makelaar hechten we veel belang aan onze adviesfunctie. We geven u altijd correct en goed onderbouwd advies dat gebaseerd is op expertise en een grondige kennis van het betreffende domein. We stellen onze competentie graag ter beschikking.

Snelle & efficiënte afhandeling

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we ons kantoor optimaal ingericht om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. We beheren al onze dossiers intern en kunnen zo al uw informatie vertrouwelijk behandelen voor een maximale klantentevredenheid.

Devriese & Demeulemeester Verzekeringsmakelaars

Onafhankelijk & professioneel advies
voor al uw verzekeringen

ons team

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning. Onze medewerkers kennen hun business en specialiseren zich in diverse materies. Samen hebben we een sterke en uitgebreide kennis en deskundigheid opgebouwd. Zo kunnen we u bijstaan op een moment van tegenslag.

Elke klant heeft een aanspreekpunt binnen ons team. Deze houdt uw volledig dossier bij en volgt alle wijzigingen op. Onze jarenlange ervaring, klantgerichtheid en grondige kennis van de dossiers laat ons toe om vragen te beantwoorden voor ze gesteld worden. Want wij kennen onze klanten. En onze klanten kennen ons.